Welkom op de website Milieuscore.nl

Cursus & Training

De makers van Milieuscore.nl (Meijer Energie- & Milieumanagement) kunnen ook een cursus of training over energiebesparingsmaatregelen verzorgen. Hierbij wordt ingegaan op bijvoorbeeld verwarmingstechniek en ventilatie, waarbij uiteraard de energiebesparingsmaatregelen een belangrijk onderdeel vormen. Daarnaast wordt de opgedane kennis middels oefeningen direct in de praktijk gebracht en raken de deelnemers bekend met de methode Milieuscore.nl.

Vrijwel dagelijks gaan de adviseurs van Meijer E&M op pad om bij bedrijven en instellingen gedegen energieadviezen uit te brengen. Zo blijven zij goed op de hoogte wat er bij bedrijven speelt. Wekelijks worden er trainingen gegeven aan allerlei doelgroepen. Er is geen techniek waar ze geen cursus over kunnen geven. Meer dan 70 verschillende trainingen zijn in de afgelopen 27 jaar ontwikkeld. Deze presentaties worden continu geactualiseerd om de laatste stand der techniek te verduidelijken. Meijer E&M kan daardoor snel een cursus aanpassen aan uw specifieke wensen.

Meijer E&M heeft inmiddels voor vele uiteenlopende onderwerpen (ca 65) eigen cursusmateriaal ontwikkeld. Meijer kan daarnaast ook altijd de cursus aanpassen aan uw specifieke wensen.